måndag 23 februari 2009

Gammalt och nytt i vardagsrummet

Först vill jag börja med att tacka för alla goa kommentarer och gulliga mail jag får av er *glad* Ni anar inte hur mycket det värmer. Ni är underbara =)

Idag stannade febertermometern på 38.8... så nu är det hopp om liv =) Hoppet om livet ökade rätt drastiskt sedan N avbröt sin kurs igår och kom hem till mig och barnen (som är mer eller mindre sjuka allihopa). En lifesaver. Verkligen. Jag hade fasen inte klarat det själv...





Har velat ha "vanliga" ljusstakar länge... men har haft svårt att hitta några jag gillar. Nu fanns dessa på rea på Lagerhouse... och då kunde jag inte låta bli =) Har köpt jättefina svarta kronljus som ska vara i också... blev superfint =)



Nu är det dax att gå och lägga sig och hålla tummarna för, åtminstone några minuters, sömn i natt!
Sov gott allihopa!



Lilltjoller på skötbordet


Efter en halv dag på barnmottagningen med diverse provtagning och inhalerande så tycktes de enas om att O är lite tät i luftrören (vilket de tror kan vara förkylningsastma, som ju Viktor har) och att han har öroninflammation *tycker synd om* Inte konstigt att han skrek igår natt!!!!
Minns med fasa hur Viktor gallskrek och var heeelt hysterisk när han var lika liten som O och skulle inhalera ( Inger, du vet vad jag pratar om ;) ) . Oliver däremot, han satt helt still och skrattade lite åt tanten som höll i apparaten. Sen stack hon honom i fingret. Då log han med hela ansiktet, äsch... gjorde väl inge ont!!! Men helsike när man ska torka snor från näsan... då skriker han som om... som om.... man höll en apparat framför honom och satte en mask framför näsan *fniss* ("Oliver tvärtemot")
Nu är det strax dax för sängpasset...( Ingen idé att kalla det sova längre ;))
God natt!

På sjukhuset


Nu har jag åkt till sjukhuset för nu har jag fått mer feber och jätte jobbig hosta! Men det gör inget, för här tycker jag det är toppenkul :)