tisdag 28 april 2009

Ny energi

Nu har energin återvänt igen. En god natts sömn och en sockerchock piggade upp lite.... samt att några saker som legat i luften och varit ovisst äntligen fallit på plats... Det känns skönt!

Idag tänkte jag visa er nåt helt annat! Jag älskar ju att pyssla och vara lite kreativ... men kan dock aldrig någonsin komma i närheten av den kreativitet som bor i min kära pappa! En aldrig sinande idéspruta som bygger, knåpar, skapar och uppfinner allt möjligt och omöjligt.

En av de "första" sakerna som hittade hem till oss var detta underbara sjörövarskepp



Byggt av en fruktkorg och delar av ett gammalt symaskinsunderede. Det finns en skattkista i och en fängelsehåla (så klart)


Barnen har lekt med detta i tid och otid under flera år och älskar sitt skepp! Tycker det är så otroligt fint, charmigt och en helt fantastisk leksak! Jättekul verkligen!
Det blev ett kort inlägg idag som jag avslutar med ett litet kort som jag gjorde under en utmaning som Muhren hade...

... och ett som underbara I fick igår på sin 85års dag

Nu ska jag bänka mig i soffan med lite morotsdipp och Desperate!
Ha en mysig kväll! KRAM

Dagens läkarbesök avklarat

Idag var det ju dags för "återbesök " hos dr Torbjörn. Det gick jättebra. Han höll med om att Elliots mage verkligen är stor och reagerade också på ljudet som kommer från magen (ett nästan porlande ljud). De gjorde en buköversikt (röntgen) som visade att tarmarna fortfarande är jättestora (minst lika stora som för en vecka sen) och efter att ha pratat lite med dr Tomas över telefon kunde de väl enas om att det kanske inte ser ut att fungera så bra som de hoppats.

Det blev beslutat att vi tar en dag i sänder nu och att vi hör av oss om det sker någon förändring åt något håll. Vi låter det gå över helgen om han inte börjar må sämre och så skulle vi höras av på måndag. Det kändes jätteskönt! Att de kollade upp honom ordentligt och att de inte tänker låta det gå flera månader då han ska behöva ha det så här. Självklart hade det varit fantastiskt om det hade fungerat som "vanligt" men inget annat är viktigt än att han får må bra!!!! Så nu avvaktar vi bara. Elliot kom hem överlycklig över att han kanskekanskekanske kommer få tillbaka sin påse och vi är lättade över att de håller koll på honom och gör det de kan, men ändå inte tänker låta honom må så här hur länge som helst!

Så nu väntar vi och ser... antingen blir magen mindre och det lättar eller så blir det en ny operation... vi tar en dag i sänder helt enkelt!

Här kommer förresten bilder på våra stora killar när de var små 8 månaders pluttar =)



Morgonens aktiviteter

Idag har morfar varit hos oss hela morgonen. Han och Elliot har byggt lego och haft jättekul medan mamman suttit med räkningarna (mindre kul dock...).

Nu har Elliot och pappan åkt på återbesök till hans läkare här i Umeå (som samarbetar med dr T i solna) så det känns bra att de får en uppdatering om hur läget ser ut!!!

Nu ska jag gå en prommis i solen med lille O medan det bara är vi två hemma! Ska bli sååå skönt!!!