fredag 28 november 2008

Nu har vi väntat klart ;)


Idag har varit ännu en bra dag :) Narkosen satte en ny infart i handen på Elliot och det gick så himla bra :) Sen la de om alla sår på magen och bytte alla påsar. Sen har de lekt och grejat hela kvällen :) Oliver har haft lite lägre feber och faktiskt varit vaken en stund nu ikväll... Så vi håller tummarna att det vänder nu även för honom! Idag hade Elliots crp sjunkit till 100 :) Det var dagens summering! Ha en mysig fredagskväll :)

Den som väntar på nåt gott...

..väntar ofta för länge!!!

Idag har vi väntat och väntat och väntat... på en massa olika saker! Vi har iallafall bytt avdelning idag ( eftersom vi legat på en spädbarnsavdelning då den andra avdelningen varit stängd pga magsjuka), Elliot har fått tagit bort katetern och EDAn och nu håller narkosen precis på försöka sätta en ny infart på Elliot. Hans kärl är så ärriga så det är stört omöjligt att sätta en nål, men nu har han fått lite lugnande och så ska barnnarkosen göra ett försök.

Elliot är hur pigg som helst idag och säger sig inte alls ha ont, han är överlycklig över att ha fått ta bort katetern (vilket har varit det värsta av allt sen operationen). Nu har han fått på sig vanliga kläder och när han är färdig med allt stickande ska vi sticka *hihi* ner på lekterapin ( som egentligen är stängt men har lovat att hålla lite smygöppet för Elliot fram till halv fyra ).

Oliver har vi proppat full av alvedon så han har lyckats få i sig lite mat nu i alla fall och har varit vaken typ 15 minuter utan att skrika... så det är ju alltid nåt!

Ikväll ska vi ha lite fredagsmys i sjukhusversion ;).

Kram

Pigg och glad idag :)


Idag är Elliot super pigg :) oliver däremot är riktigt hängig igen, har superhög feber och skriker och skriker och skriker :( idag ska de bara va lite prover på Elliot, annars ska vi bara vara :) Håller tummarna att alla våra killar snart mår bra :)