torsdag 27 november 2008

Idag har varit en toppendag!

Idag har verkligen varit en bra dag, med sjukhusvistelsemått mätt ;)

Elliot har varit uppe på benen och gått lite (lite svårt med en nål på fötterna men det går om man vill ), tvättat av sig operations"dammet" och även varit ner en sväng på lekterapin. Han äter nästan som vanligt och enda skillnaden från "vanliga"Elliot är att han blir fortare trött och vilar mer =) Och det kan man ju förstå, bara två dagar efter en stor operation. Hans CRP ligger idag på 120, så vi håller tummarna att det går ner snabbt nu (ska vara under 10).

Oliver fyrade ju av sitt första leende imorse, sen vi kom till stockholm och nu på kvällen hade han "bara" 39 graders feber och har varit nästan som vanligt... bara lite tröttare... Men han har iallafall inte gallskrikit oavbrutet idag, så det tackar vi för!!!

Nu ska Elliot och Nils se lite på film och jag , Oliver och Viktor ska gå upp på vårt rum och spela lite spel. Håller tummarna att vi får sova lite i natt =)

Dagens citat...
(...När sköterskor från alla de avdelningar försökte sätta en ny infart i Elliots fot och han sagt åt dem att sluta flera flera gånger)
- "Om ni inte lyssnar på mig nu ska jag säga åt min pappa att kasta...
.......... jordnötter på er!!!!
God natt!!!

Nu vilar vi :)



Jag är den FARLIGA hissriddaren som trycker på knappen ;)



Äntligen på lekterapin :)


Nu har vi trotsat alla droppställningar och slangar och åkt ner på lekterapin! Både E och V är alldeles lyckliga :) O har fortfarande hög feber men behandlas flitigt av dr Viktor som fått sig lite doktorsgrejer ;)

God morgon!


Idag är vi rätt pigga allihopa :) Elliot har sovit gott och ätit frukost och strax ska vi gå ner på lekterapin. Han får ha kvar EDAn tills imorgon eftersom den funkar så bra och han inte verkar ha särskilt ont. Oliver har fyrat av sitt första leende sen vi kom hit, så det är ju kul :) Ha en bra dag allihopa och TACK för att ni tänker på oss :)