söndag 22 mars 2009

Lite påsk och pysseltankar

Först vill jag börja med att tacka för alla gulliga kommentarer till mitt förra inlägg med min hemmagjorda "kompromisstårta" *glad* Det värmer verkligen!!!

Idag har varit en bra dag här på sjukhuset! Tur att det blir några sånna dagar emellanåt... då hinner man ladda om batterierna lite så orkar man lite bättre sen!

Nu kan jag äntligen visa mitt lilla inköp! Med påsken i sikte kunde jag inte bara passera dem... jag blev bara tvungen att köpa dessa ursöta äggkoppar (jag lovar att de stod där uppradade och ropade på mig *ler*)






4st för 49:- kändes som helt rätt kurs =)


Tyckte de var alldeles ljuvliga =)
Märkligt vad lycklig man kan bli över några små äggkoppar (som bara tillfälligt fått komma upp ur påsen för fotografering och nu ligger i en låda och inväntar hemfärd). Tycker verkligen om påsken... det är nåt särskilt med den... att det är vår kanske....? Eller alla glada färger? Några fjädrar i riset blir det dock inte i år, har verkligen aldrig tänkt så tidigare men i år blir det bara ägg som pryder påskriset =) Känns bra =) Håller bara tummarna att vi är hemma innan dess...!
Nu är jag dessutom så sjuuukt pysselsugen!!! En H som varit utan pyssel i snart 2 veckor håller på få svåra abstinensbesvär *fniss*.... så imorgon blir det en promenad till Panduro... Klart man kan pyssla på ett sjukhus ;)

Ok... jag vet att Elliot har opererat sig...


... men jag har faktiskt fått en bula! Så mejj är det synd om!!!!

Bästa dagen!

Det här har varit den bästa dagen sen dagen efter operationen!!!

Elliot har varit på benen hela dagen, ätit frukost (några skedar gröt) lunch (en hel varmkorv och lite mos) och några äppelbitar till mellis. Vi har varit ute och lekt en sväng, spelat lite dataspel och mestadels varit på familjevåningen. Magen har, hör och häpna, skött sig alldeles utmärkt hela dagen och både det ena och det andra har kommit ut. Även gaser (för första gången dagtid)!!!

Nu håller vi på laga lite söndag middag på familjevåningen och har lovat barnen lite kalasande med ballonger =) Fast först ska vi spela klart fotbollsmatchen i korridoren =)



Kramar från alla oss till alla er

Pigg idag


Idag har Elliot vaknat pigg och glad. Natten har bjudit på god sömn och en massa pruttar så nu har vi ätit lite frukost... Några skedar gröt... Och nu ska vi gå ut en sväng! Ha en mysig söndag!