torsdag 29 januari 2009

En första titt...

Nu kan jag äntligen visa en första glimt av det vi gjöt förra helgen! Garaget är fortfarande fullt med saker som ännu inte har torkat... men denna fick i alla fall flytta in ikväll =)

Det var så himla roligt, och enkelt, att gjuta betong så jag rekommenderar er verkligen att testa om ni inte gjort det än!!!

Ikväll fick vi besök av den stora gula bilen.... den som kommer med Ikeagrejjer =) Gissa vad detta är????

Detta är "materialet" till pojkarnas "nya" barnrum

Ska bli sååå kul att ta tag i detta projekt, men just nu laddas det för spahelg, planeras barndop och så försöker vi slutföra några av de redan påbörjade projekten... så vi får nog vänta lite med att ta tag i detta... i alla fall tills efter helgen ;)

Avslutar med en bild på lille O som är mitt minsta lilla charmtroll som just nu förgyller min dag med härliga skratt och en massa härligt babymys... Får sånna härliga blöta pussar av honom, så vem bryr sig om att det alltid finns små kräkfläckar på alla kläder vi har just nu... Han är anledningen till att jag pysslar mindre än jag skulle vilja men myser så mycket jag hinner =)

Spela på läppen


Nu surras det dagarna i ända även från lille O! Han säger mycket ma ma ma och pa pa pa ... Så mycket välvilliga tolkare TYCKER att han nog säger mamma och pappa :) han har i alla fall en bra känsla för timing :)