lördag 14 mars 2009

Nu sover tre små prinsar


Elliot har pruttat på hela kvällen... Men det är mycket som kommer andra vägen också fortfarande! Men nu håller vi tummarna att han får sova gott i natt och mår bättre när han vaknar imorgon. Imorgon ska de ta bort EDAn så då kanske han lättare kan komma upp på benen och få igång magen... Och förhoppningsvis behöver han ändå inte få allt för ont! Stor kram från mig som sett melodifestivalen med Viktor som tyckte Sarah var sååå vacker... Och Agnes var ju också sååå vacker... Men när Elisabet Höglund kom i bild sa han: men mamma, hon är verkligen inte vacker ;) Han vet vad han tycker vår lilleman :)

Lördagsmys med småkillarna...


... Och melodifestival :)

En sjukhusskada ;)


Gissar att handspritandet gått lite till överdrift ;)

Om man är 3 år och har 200 kronor som man får köpa VAD man vill för...


... Klart att man väljer att köpa en TRÖJA :)

En jobbig dag idag...


Idag har lille E haft sååå ont i magen. Det är massa luft i magsäcken och tarmarna och man riktigt känner hur tarmarna rör sig utanpå magen. Inte så kul! Han har kräkts en hel del och vill ju självklart inte äta nåt... Håller tummarna att det snart ger med sig!

Mobil på vift...


Idag har min mobil följt med Nils, Viktor och Oliver till fjärilshuset i Hagaparken... Därav inget blogginlägg förrän nu! Här går det fortfarande bra men idag har Elliot dock ganska mycket gaser och ont i magen när tarmarna ska lägga till sig. Vi har dock varit uppe och gått lite och testat benen och suttit och pysslat en stund nu så det släpper förhoppningsvis vartefter. Stor kram från oss