lördag 18 april 2009

Idag....

... verkar de ta det lugnt på ALBH. Elliot har lite ont i magen när han är uppe och går, men mår bättre när han är stilla... så det pysslas och tittas film =)

Här på Tomtebo är det lugnt. Just nu sover O och V är på äventyr med farfar =) Ikväll är vi bjudna på middag på Backen! Ska bli mysigt!

Nu kryper nog snart lille O... han tar sig över på alla fyra och kan nu ta två krypsteg fram (förra veckan var det bara ett *ler*). Han käpar i alla fall på och tränar och tränar. Försöker även ställa sig upp... men inte mot nåt (det är ju fusk) utan mitt på golvet (????) Går sådär *fniss*

Ha en mysig lördagskväll!


Va tittar ni på????

Nu är tävlingen avslutad!!!

Först vill jag börja med att tacka alla er som varit med och tävlat!!! Så otroligt roligt att så många ville vara med!!! Det hade jag aldrig vågat hoppas på!!! Det som också är så roligt att ni skrivit så många goa kommentarer och att jag under tävlingens gång hittat många nya, otroligt fina, bloggar att själv inspireras av!!!

213 stycken blev det som deltog i tävlingen (!!!!) , och för att kunna dra vinnare på ett bra sätt har jag gjort såhär:

Först delade jag ut lottnummer. Första kommentaren (nr1) som länkat på sin blogg fick lottnummer 1-3, andra kommentaren (nr2) som inte länkat fick lottnummer 4... osv... i turordning.

Slutligen har jag nu delat ut 505 (!!!!) lottnummer bland er. Dessa nummer har jag sedan lagt in i slumpgeneratorn som jag hittade här och denna valde sedan ut två vinnare!

Så... vinnarna är... *trumvirvlar*
Förstapris som är den prickiga skålen från GreenGate går till:
Andrapris som är den prickiga kökshandduken från GreenGate går till: Grodmamman
Ett litet tredjepris kommer även att skickas till det tredje dragna lottnumret, som blev Krydda i livet
Ett stort GRATTIS till er!!!!
Maila era adresser till mig på hwiklund77@hotmail.com så kommer snart paket på posten!!!!
Och tack än en gång till alla er som varit med och tävlat!!!
Ha en riktigt mysig lördag!!!