torsdag 4 juni 2009

Nu har vi bestämt oss...

... efter många många om och men och borde vi och är det verkligen rätt och kanske och tänk om.... och åtskilliga timmar med att vända och vrida på allt... och ovärderlig hjälp med att fatta ett beslut... så har vi nu äntligen bestämt oss...

... och Elliot kommer bli så glad, så glad. Det känns helt underbart att få göra honom så glad. Det är han så värd. Verkligen!!!

Världens godaste skorpa


Idag, dagen efter operationen har Elliot ändå mått helt ok. Han har ätit lite, varit uppe flera vändor (!!!) Och pratat lite med sin mamma och lillebror i telefon :) tarmarna gör ont så klart, men däremellan verkar EDAn ändå hjälpa :) skönt! Här hemma fick jag precis hem en lycklig och nyklippt Viktor som fått följa med mormor på tv huset ikväll :) Nu sover båda killarna och mamman ska försöka ta tag i att kurera sin argsinta huvudvärk :(

Lite feber och lite mat...

Idag har varit en... tja... helt ok "dagenefteroperationen" dag i Stockholm. Elliot har feber och lite ont när tarmarna rör sig (dock inte annars) så det känns ändå som att det är helt ok. Han har ätit lite frukost och nu satt han precis och åt lite "lunch" (för det heter det man äter efter frukost... oavsett tidpunkt!!!!) *ler* Han har varit uppe på benen en sväng men dock mest vilat. Så... som sagt... som det ska vara dagen efter operationen!

Här hemma har vi haft en lugn och mysig dag. Jag och Oliver var hemma och myste på förmiddagen medan Viktor var på förskolan. Sen kom bröderna Ärletun och åt mellis och lekte med oss en liten stund! Kul! Riktigt kul är det att småkillarna börjar kunna leka lite nu också!!!!

Uppdaterar ikväll igen =)

Nu är vi vakna!


Tur att vi är två brorsor kvar som kan morgonmysa i saccon :) Elliot är också vaken efter en god natts sömn. Idag ska han få börja äta lite! Han längtar :) Ha en bra dag :)