torsdag 16 april 2009

En liten pärla

Jag älskar att kunna shoppa när jag har tid, och med tre små barn är den enda tid jag har "över" på kvällarna när de har somnat (... om de somnar vill säga *ler*... har varit lite si och så med det här med sömnen på slutet)

Det finns ju ett otroligt utbud nu med många webbbutiker med inredning...men vissa är finare än andra... och ibland hittar man små pärlor som har det "lilla extra".

Tittade in i butiken Julias vita drömmar igår kväll (för första gången faktiskt) och det var verkligen en helt ljuvlig butik med sååå mycket fint!!!

Jag skulle verkligen ha kunnat handla hur mycket som helst hos henne, men denna gång fick jag nöja mig med dessa (som jag velat ha sååå länge)


Bilderna lånade från Julias vita drömmar

Så nu kommer jag vanka av och an vid brevlådan tills det dyker upp en avi *fniss*
Rekommenderar verkligen att ni kikar in i hennes mysiga butik. Det är väl värt ett besök!!!!
Idag har jag dragit igång ett nytt projekt med lite lådor... Målade ett helt gäng igår och ska försöka dekorera lite när tid finns =) Har ju två sjuka barn hemma nu och den tredje inlagd på sjukhus 70 mil bort... så det är lite si och så med både tid och ork just nu... I natt lyckades jag få den minsta att somna efter fyra timmars kamp ( inte helt enkelt att somna när man har hosta, täppt i näsan och sedan var det morgon 04.30 *tjohoo* Det är ljuvligt med bäbisar *ler*
Nu är det nära kära ni, idag avslutas tävlingen! Skynda att anmäla er om ni inte redan gjort det, imorgon avslöjar jag vinnarna!!! Klicka här för att komma till tävlingen
Ha en fin dag! Kram H
Nu har Dr T varit och pratat med Nils och Elliot. Det hade gått jättebra att byta porten. Han hade även tömt hela tarmen så nu är det helt tomt.

Det kan tydligen ta några dagar innan Botoxen börjar verka, så de stannar minst över helgen för att se så det kommer igång ordentligt.

Elliot är då piggare idag och har till och med suttit och målat en stund nu på eftermiddagen!

Skönt!!!!!

Nu är det klart!

Nu har Elliot vaknat och är tillbaka på rummet!

Porten är utbytt mot en ny som fungerar och han har fått Botox. Dessutom fick vi precis veta att CRP sjunkit till 180, vilket betyder att han svarar på antibiotikan. Skönt!

Här på Tomtebo snoras och hostas det för fullt. Just nu sover båda prinsarna en stund så nu ska mamman försöka röja undan kaoset lite!

Ökade vinstchanser!!!

Imorgon kl 23.59 avslutas tävlingen
och på lördag kommer vinnaren att dras!
Jag är så fantastiskt glad att det är så många som vill vara med och tävla!
För att öka era chanser lite så kommer det även att finnas ett fint andrapris, en prickig kökshandduk från underbara GreenGate. Förstapriset är ju som ni vet den söta prickiga skålen, även den från Greengate!!!




Glöm inte bort att skriva en kommentar här så är ni med och tävlar om priserna från GreenGate

God morgon!

Nu är det morgon både i Stockholm och på Tomtebo.

Natten i Stockholm har varit bra och Elliot vaknade lite piggare idag. De har tagit nya prover, men vi har inte fått veta några provsvar ännu. Elliot har andra operationstiden idag, så det lär bli före lunch. Då ska de alltså ta bort den gamla porten (som sattes när han var 1 år) och sätta in en ny samt ge botox.

Här i Umeå har natten varit ok. Både Viktor och Oliver har en ruskigt elak hosta och idag går Viktor och håller sig i ena sidan och säger att han har ont... men jag vet inte om det bara är träningsvärk eller om det är att han hostat av ett revben (men det måste väl vara ruskigt ovanligt att man gör det när man är liten???? träningsvärk låter väl troligare.... eller??? ) I alla fall är det två trötta, snoriga killar jag har här hemma. Men nu har Viktor bjudit in morfar att komma och spela spel en stund. Det blir kul!

Uppdaterar sen när jag vet mer!