onsdag 15 juli 2009

Onsdag

Åh va underbart det är att vara hemma! Vi njuter verkligen av att vara hela familjen tillsammans igen!

Igår hade vi ju en utflyktsdag och picknickade, spelade boll, gjorde roliga experiment och bara hade det bra. På kvällen blev det grillmiddag på altanen med gott vin och sol =)

Idag har det varit en lugn dag, vilket var bra för att vi var rätt trötta hela familjen. Bästa familjen Ä kom dock och fikade och lekte en stund, vilket var jättetrevligt! Efter det for Nils ut och sprang och jag packade bilen full med sättsand under tiden som jag efter middagen körde iväg till "bättre behövande" =) Under tiden jag var borta hade farmor och farfar hunnit vara här en sväng, och jag möttes av en lycklig Elliot som berättade att han skulle bjuda hela familjen på IceAge 3 =) Lycka!

Oliver är det full fart på, trots att han har 39graders tandfeber! Snabb som attan klättrar han upp på barnbordet...eller sätter sig i tripptrappen... eller klättrar upp i sängen... eller hittar på nåt annat bus! Han älskar verkligen att kasta bollar och att plocka i och ur saker ur lådor och korgar. Annars har han visat på ett stort trädgårdsintresse! Han greppar mer än gärna en planteringsspade och går lös i rabatterna. Han tar sig gärna ett smakprov då och då om han hinner... Blir det en liten trädgårdsmästare månne... eller en elitsoldat? Viktor tror han kommer bli spiderman... Vi får se =)