söndag 2 november 2008

Bus eller bad... eller båda?

Idag har vi gjort masser!!! På morgonen åkte vi med pappa och badade på iksu! Det var jättekul. Men bilen var sönder så vi fick ta bussen istället. För bilen bara skakar när man kör och så luktar det jätteäckligt!!! Elliot trodde att felet var att vi hade slut med pengar så vi inte kunde köpa bensin, men jag är nästan helt säker på att vi behöver tvätta bilen... annars skulle den väl inte lukta så illa??? Vi får se vad de säger på verkstan imorgon!?? Jag ville gärna följa med för jag tror att det är MeckarMicke som ska laga våran bil...jag är nästan helt säker!!!

När vi kom hem lekte vi med Alva H en stund. Vi lekte "bytautklädningsklädervarjesekund" leken i flera timmar! Det var kul!!!

När Alva gick hem kom farmor och farfar!!!! Då blev vi jätteglada! De hade mat med sig också! Det var snällt! Farmor hade också med sig mat till Oliver... ?

Oliver myser med farmor

Sen spelade vi MixMax. Vi försökte lära farmor reglerna, men farmor hade helt egna regler som hon hittade på ett papper som låg i spelet. De var helt annorlunda än de regler pappa lärt oss??? Men pappa hade läst reglerna på norska... Det kanske var därför? Nästa gång vi åker till Norge ska vi ta med oss vårat MixMax. Då kanske de förstår pappas regler!???

Oliver har lekt masser i sitt gym idag. Han skrattade jättemycket. Ibland får han syn på sin hand. Han tycker den är jättefin och är vääääldigt stolt!!!!

Nu ska vi sova för imorgon ska Elliot ha samling och jag och Oliver ska på öppna förskolan!