onsdag 3 juni 2009

Kolla vår lilla hund :)


Ständigt på plats under bordet när det vankas mat :) Nu har Elliot vaknat, kommit upp på rummet, öppnat lite paket och pratat med sin mamma i telefon :) Han verkar ta det hela bra och har inte särskilt ont nu heller. Skönt! Nu får han bara dricka fram till imorgon, sen får vi se... :)

Anledningen till att det gick så snabbt...

... var att Elliot trots allt inte fick någon ny påse. Anledningen till det var att de upptäckte ett fel när de öppnat upp buken på honom. Tarmen var vriden i en "knix" (som jag förstod det fastsydd så) och därför har det inte kunnat passera som det ska och det är därför han haft så ont ( antagligen som ett tarmvred... vilket skulle förklara varför han fått sånna smärtor när han ätit). Läkaren trodde att det var förklaringen till varför det inte fungerat och såg därför ingen anledning till att lägga upp en stomi då funktionen i övrigt ändå såg bra ut.

Detta är det jag vet nu, har bara pratat med Nils ett par minuter efter han pratat med läkaren. Nu är de på uppvakningen och beräknas komma tillbaka till avdelningen vid 18 tiden. Uppdaterar då!

Nu är Elliot färdig!!!!

... vet inget mer, men det gick då snabbt!!! Skönt!!!

Var inte rädd för motgångar...

... det är i motvind en drake lyfter!!!

Inte en så tokig tanke från en inte helt oklok Pontus ;)

Nu sover Elliot efter en fantastisk sövning av världens bästa narkossköterskor på ALBS. Bara att säga att de skulle sätta på honom medaljer istället för klisterlappar att mäta puls/hjärtrytm med gjorde ju saken mycket trevligare. Sen fick han sitta och titta hur han "ritade" berg på dataskärmen medan de gjorde allt klart!!!! Han var hur nöjd som helst. När de sa att det var dax att sova sa han bara: ok! Sen sov han! Bästa bästa gången!!! Men så längtade han verkligen till att få sin påse, och sitt liv, tillbaka! Älskade duktigaste Elliot!!!!

God morgon!


Nu är vi vakna allihopa. Elliot har ju fått första tiden på operation idag så de är precis gått ner nu. Operationen brukar ta 4-5 timmar efter sövning så han borde vara klar vid 15 tiden. Uppdaterar självklart när jag hör nåt! Ha en bra dag!