fredag 13 mars 2009

En alldeles alldeles fantastisk dag :)


Detta har verkligen varit en riktig toppendag :) Elliot har inte haft ont, ätit massor och det flödar på som det ska från magen *skuttar* Har inte så mycket mer att tillägga just nu! :) han vill bara leka och tycker jag är dötrist som tvingar honom att vila emellanåt ;) Måste bara säga att oavsett hur allt kommer gå har vi verkligen VÄRLDENS bästa läkare och VÄRLDENS bästa Elliot :) dessutom har vi VÄRLDENS bästa vännen och nära och kära som stöttar oss så otroligt bra när vi verkligen verkligen behöver er! Tack :)

Nu har vi hunnit med att vara på målarverkstan...


... Och nyss fick vi träffa dr Tomas igen! Det verkar som Elliot verkligen MÅR jättebra just nu, det kommer både gaser och annat ur rumpan redan och han är både hungrig och glad! Så det känns verkligen helt underbart! Nu kommer Tomas va ledig nästa vecka, tyvärr, men alla är så gulliga med oss så det KANSKE går bra ändå ;) Nu ska han bara fortsätta må bra tänkte vi :) Nu är Nils, viktor och Oliver en sväng i solna centrum och jag och Elliot leker :)

Nu ska jag åka till lekterapin :)



Nu har jag sovit en liten stund...


... Och vaknat pigg igen :) Så här ser man ut dagen efter man opererat sin mage :)

God morgon!


Idag är det en PIGG Elliot som har vaknat, ätit frukost och som längtar till lekterapin. Dr Tomas har varit här och rondat nyss och de ska lägga om såren senare idag, men annars får han äta och dricka som han vill. Han verkar fortfarande inte ha ont så EDAn fungerar nog verkligen denna gång! Skönt! Tack snälla snälla snälla ni för alla gulliga kommentarer! Vi blir verkligen sååå glada :) kramar från oss