fredag 20 mars 2009

Äntligen!


Har vi träffat en läkare som LYSSNAR på oss och som faktiskt SER Elliot! Nu är han skickad på lite provtagning eftersom både han och vi tror att han är lite urvätskad och ur balans. Han tyckte inte HELLER att vi ska behöva tänka på åka hem än... Så det känns SKÖNT! Sen ville E en stund på lekterapin. Han är trött idag Elliot... Men vill ändå hitta på nåt!

6 kommentarer:

Anonym sa...

Skönt att ni fått träffa en bra läkare som följer upp Elliot bättre. Sen får ni väl träffa Dr T
på måndag.
Tur att Elle har så bra föräldrar.
Jättekramar till er alla

Anonym sa...

Instämmer helt och fullt med morfar!!!Jag blir då ganska arg o upprörd när jag hör hur det går till.Tur att ni orkar stå på er...
Fortsatt tummehållning här och ni finns i våra tankar hela hela tiden
ska ni veta.Kram

Anonym sa...

Jättebra att ni står på er! Ni känner ju Elliot bäst och vet när allt inte står rätt till och när han mår dåligt! Bamsekramar till er allihopa/ Pia & Tuva

Anonym sa...

Skönt att höra. Fortsätt att stå på er - det är ju trots allt ni som känner Elliot bäst, det är ni som ser bäst när han mår bra eller inte.
Hoppas allt blir bättre efter uppvätskning!
Kramar på er!

Anonym sa...

Roligt att jag och Pia skrev så lika :-)

Anonym sa...

Tråkigt att Elliot inte får må bra flera dagar isträck. Men tur att han har er,underbara föräldrar som är bästa i världen, och starkast...Vi håller hela tiden tummarna och vill naturligtvis att ni kommr hem men inte förran Elliot är bättre! Det är ni som har rätt!!!
KRAMAR