torsdag 25 december 2008

Ny mobil


Lyckliga mamman har fått en ny mobil :) och den är såå fin :) måste bara testa om det funkar att blogga från den :)

JUL JUL STRÅLANDE JUL!

Äntligen blev det julafton!!! Och vet ni, när julen kommer så kommer den flera gångersamma gång. Det är lite konstigt. Men kul förståss!!!

Våran första julafton hette LILLA julafton. Då var vi hos morfar, Karin och Ingegerd! Det var hur mysigt som helst! Och vet ni, fast det var en LITEN julafton kom det en STOR tomte (!!!!!)

Det var riktiga tomten. Han var trött, men morfar ställde ut vatten till honom. Då blev han glad *fniss*

Vi fick supermånga paket och blev så glada så vi skuttade när vi såg våra första presenter...



Sen blev det julafton igen. Då var det riktiga julafton. Då åkte vi till skeppsvik och var med farmor och farfar och Gustav och Stefan. Det var kul! Oliver och Stefan lekte masser. Det tyckte Oliver var toppen =)

Då kom tomten igen. Men det var inte samma tomte. Fast han var också stor. Men jag tror det var farfar som var tomte.... eller..... visst var det farfar... tror jag.... Det lät som farfar i alla fall!!!



Iallafall hade tomten glömt sina glasögon, så han fick låna mina. Då såg han jättebra. Fast bara när han kollade jättenära på paketen *hihi*

Idag blev det en LITEN julafton igen! Då var vi hos mormor och Peter med Johan och Niklas.



Det var toppen! Vi myste och byggde lego och... vet ni... tomten hade lämnat en hel SÄCK med paket till oss hemma hos Peter!!! GISSA om vi blev glada!?!?!? Sen när vi skulle äta middag tände vi en brasa i TVn. Då fick man akta sig så man inte gick för nära så man brände sig!!!



Idag fick också Oliver lite mat. Det tyckte han var kul! Ganska gott... fast konstigt... fast gott!



Nu har vi julat färdig och är sååååå glada för alla superfina klappar som vi fått *tack snälla*
Imorgon ska vi leka HELA dan =)