torsdag 3 september 2009

Förresten...

Nils fyller ju 30år (!!!!!!) den 11 september!

Det tänkte vi fira lördag den 12e september! Så då är ni jättevälkomna!

Höstmys



Nu märks det verkligen att hösten är här! Jag älskar verkligen hösten! Luften är underbar och det är så mysigt mörkt på kvällarna! Det finns inget som slår att få tända lite ljus, krypa upp i soffan med en filt, en tekopp!

Nu har allvaret börjat för mig efter mammaledigheten! Skolan är i full gång och det är verkligen mycket att läsa! Ska ut på praktik om några veckor och det ser jag verkligen otroligt mycket fram emot. Glad är jag dock att min lille plutt (som inte är såååå liten längre) inte behöver börja förskolan riktigt än, utan får vara hemma och mysa med pappan istället... ett tag till!

Kramar i massor till alla er!

Kalasbilder

I söndags var vi på kalas hos morfar och Karin! Här kommer lite bilder!


Mycket hjälp blire...
Bästa killarna med bästa morfarn
Morfar och Olli


Mums...



Självaste morfarn och Karin


Underbart gofika!
Ni vet ju vad man säger.. Bättre sent än ännu senare =)


Fniss och feber

Idag hade vi förmånen att få med oss tre killar hem från Tomtebogård! Bästa J från Trollsländan följde med hem och himmel va kul killarna har haft! De har skrattat, fnissat, lekt och tokat sig hur mycket som helst! Det blev en stor sorgestund när lekstunden var slut... trots att de lekt oavbrutet i över 3 timmar!

Idag har Oliver tagit ettårssprutorna och som ett brev på posten kom självklart den där jäkla febern =( Håller tummarna att det blir en kortvarig variant!

Imorgon ska jag få jobba!!!! Ser verkligen fram emot det hur mycket som helst! Oj vad jag har saknat det! Så... nu ska jag sätta igång att läsa det jag egentligen skulle hunnit med imorgon! Tur natten är lång =)

Idag...

... Är Elliot på skolan, Viktor på förskolan och Nils och Oliver har varit på stan. Jag har lyckats göra klart den första examinationsuppgiften på kursen utan ett endaste datatrassel (hör och häpna, broschyren är både inskickad och utskriven och klar!!!) och nu ska jag åka hem för att hämta hem killarna!

Ikväll ska Nils jobba och jag ska försöka plugga när barnen somnat. Imorgon ska jag få jobba, ska bli såååå himla kul!