fredag 1 maj 2009

Födelsedagskalas

Dagen började på akuten då vår stackars lille O fått en ordentlig öroninflammation och gallskrikit hela natten. Väl inne på akuten hade trumhinnan redan spruckit, men nu har han i alla fall fått kåvepenin ( som han tycker är såååå gott) så nu håller vi tummarna att det vänder och att han slipper ha lika ont i natt!

Kom hem igen vid lunch och blev då underbart uppvaktad av alla mina pojkar med massor av fina presenter och skönsång *glad* Fick bland annat fina hjärtan av mina söta små pojkar och en behandling på iksu av min söta stora pojke =) fick också en kandelaber och lite grejjer till badrummet!!!... och en mjölkskummare av Oliver (tänk att ha visste!!!! ;) )

Sedan kom maria och fredrik och deras små prinsar, mormor och peter och morfar och karin och fikade med oss på altanen *mysigt*. Fick (efter att ha suktat i flera år) en moccamaster *skuttar* och prenumeration på inredningstidningar (så nu kommer ni hädanefter att hitta mig på altanen med en stor latte med näsan i en inredningstidning *fniss*).


Tack för all uppvaktning, alla fina presenter, alla mail och sms och alla gulliga hälsningar!
Trots alla mer eller mindre hängiga barn blev det ändå en toppendag!

Inga kommentarer: