tisdag 19 maj 2009

Lägesrapport

Ni är flera som påpekat att jag inte skrivit något om Elliots mage på slutet. Anledningen är att det inte finns så mycket att skriva. Det är ganska samma lika. Magen är jättestor på kvällen, tömmer sig rätt bra på luft under natten och är ganska mjuk och fin på morgonen. Det är små portioner som gäller för att Elliot ska må bra. Under perioder av dagen kör magen ordentligt och han har det ganska jobbigt medan andra perioder mår han helt ok. Han går på förskolan ca 1-2 dagar per vecka och då är det 2 timmar som gäller.

Vi har telefonkontakt med Elliots läkare i Umeå varannan dag och det har funkat bra. I slutet av förra veckan mailade vi en lägesrapport till läkaren i Stockholm och skrev då även att Elliot är jätte duktig på att kämpa, men att vi undrar om man verkligen tror att det kommer fungera... det har ju ändå gått rätt lång tid nu och han orkar ju fortfarande inte med nåt "vanligt" liv.

Idag fick vi svar, att nej... nu har det gått så lång tid att han ärligt talat inte heller tror att det kommer fungera. Tarmarna borde ha "vant" sig nu. Så nu ska vi vänta tills han kommer upp den 27/5 och om han gör samma bedömning på plats kommer Elliot få tillbaka sin påse så snart som möjligt.

Så... så är läget!

Nu har Elliot och Viktor åkt till förskolan en stund, Nils är på jobbet och Oliver sover och jag ska plocka lite under tiden.

Ha en bra dag!

3 kommentarer:

Anonym sa...

Vad tråkigt att det verkar som om det inte fungerade efter operationen... :( Men det känns ju samtidigt skönt att läkarna inte fortsätter av "prestige". Hoppas att han får tillbaka sin påse nu så att han kan återgå till det normala. Kram kram /Pia&Tuva

Morfar sa...

Jaa, det känns som Elliot har kämpat nog med magen nu, så det blir nog mycke bättre att han får tillbaka sin påse och han vill ju
det så gärna själv,som vi förstått.
Då får han säkert börja må mycke bättre.
Kramar

Helena sa...

Jo... det viktiga är ju att han får må BRA... så det känns skönt att de inte tänker driva detta vidare i vansinne utan se till hur han mår istället.

Är väldigt skönt att vi får träffa ALLA hans läkare nästa vecka. Då kanske det går att "knyta ihop säcken" lite bättre!

KRAM