lördag 21 mars 2009

En pysslig lördag

Idag blev det en riktigt bra dag. Elliot har varit på benen hela dagen, pysslat massor, varit på gott humör och ha även kunnat äta lite både frukost , lunch och middag... vilket är första gången sedan dagen efter operationen!

Men för att ni ska få rätt bild av måltiderna så känns det ändå viktigt att säga att till frukost åt han 2 tuggor av en macka (andra dagar har han tex ätit en halv skorpa). Till lunch åt han 3 tuggor biff (efter vissa påtryckningar) och middagen bestod av 2 fjärilsmakaroner. Men ändå... han åt i alla fall =) Vid middagstid har han ju alltid mått såå illa, så idag var absolut en bättre dag! Idag har han även fått dropp hela dagen, vilket har känts underbart då vi inte behövt tvinga i honom massa vätska (som han sen kräkts upp) och han har inte blivit så förtvivlat trött på eftermiddagen. Magen har också varit "snäll" idag och han verkar inte haft ont. Så, som sagt, en bra dag =)

Idag har vi också försökt va ute lite med Viktor och Oliver i det häääärliga vårvädret som är här! Tänkte på det i morse, när jag vaknade strax före fem av en massa fågelkvitter utanför fönstret, att det är ändå inte ofta man (eller i alla fall vi) sover med öppet fönster i mitten av mars =) Underbart!

Nä... nu ska vi titta lite Robinson( och när jag säger vi så menar jag Nils på våning 3 och jag på våning 6... men vi tittar i alla fall på samma program ;) )

Ha en mysig kväll och håll tummarna för en bra dag imorgon också =)

3 kommentarer:

Anonym sa...

Jaa! det låter så bra, är jätteglada för framstegen,
vi håller hårt i tummarna för morrondagen åsså. Hoppas ni för en skön kväll och natt. Massor med kramar och tankar från oss.

Anonym sa...

Lilla Elliot!! Men nu är vi glada för alla framsteg och längtar varje dag efter er!! Jo du Helena, just idag tror jag inte du egentligen är så avis på min stalldag om du kollar din mail...=/ /Maria

Anonym sa...

Så härligt att det varit en bra dag för E! Han är så duktig den lilla killen! Håller tummarna att framstegen fortsätter för honom. Kram Susanne