onsdag 15 april 2009

Morgonrapport

Nu har jag precis fått en rapport från Stockholm!!!

I natt satte de en nål och Elliot började få dropp. Natten har varit bra, han har sovit gott. Nu har han vaknat, är vid gott mod och satt och tittade på morgontv.

Roden och dr T har varit hos honom nu och planen ser ut så att idag ska de fortsätta ge dropp, ta lite prover för att se hur han "mår" och även göra en buköversikt för att se hur tarmarna ser ut eftersom han är så uppblåst.

Imorgon ska de ge honom botox och under tiden då han ändå är sövd kommer de att sätta en ny port också, så behöver det inte bli så svårt om han behöver få dropp, sövas eller tas prover på sen *pustar ut och är såååå tacksam* Detta innebär ju också att vi på ett helt annat sätt kan få hjälp i Umeå...

Elliot verkar vid gott mod i alla fall och längtar ner till lekterapin!!!

Viktor är bättre i luftrören idag och fick vara en liten stund på förskolan, så då passade han på att ta ut sin mamma på en joggintur på morgonkvisten (Läs: Han cyklade helt utan stödhjul och hjälp på sin stora cykel och mamman fick springa efter allt hon orkade för att i alla fall vara i närheten)

Oliver är dunderförkyld, hostig och hängig... så idag tar vi det bara lugnt! I det fiiina väret!

5 kommentarer:

Morfar sa...

Tänk ändå att ni tog detta kloka beslut i tid,att åka ner till Sthlm, man vågar inte tänka på hur det skulle gått annars, eftersom han blir så fort dålig.
Vi får nu bara hålla tummarna och hoppas att Elle blir pigg igen efter botoxen och att det börjar fungera och att dom snart kommer hem till Tomtebo och O V H
Kramar och många tankar

Anonym sa...

Så skönt att E är piggare! Tänker på er... Kram Susanne

karin sa...

Va bra att Elliot fått sova gott i natt och nu får i sig vätska igen så han får tillbaka orken. Nu får vi hoppas att botoxen gör susen i morgon.Skönt att dr. T var i tjänst och att det finns nya grejer att ta till.....
Hoppas att de andra sjuklingarna repar sig också.Låter ju bra att Viktor orkar vara på förskolan en stund idag.
Kram till er alla . Tycker att du Helena och Nils också är riktiga superhjältar !!! / Karin

karin sa...

Här kommer en X-tra liten grattiskram till Oliver som har namnsdag idag.........

maria sa...

Skööööönt att det går åt rätt håll med E och TÄNK att ni tog er ner i tid - underbart att ni har så goda kontakter!!!! TACK snälla Helena för det fina du skrev på min blogg, jag blir glad. Jag tränar mig liksom bara på detta med pyssel, för jag har ju aldrig hållit på med det förr och DU är ju en sådan ULTRA JÄKLA DUKTIG pysslare att jag inte ens på HUNDRA ÅR kan mäta mej med dig! Du är ju liksom bäst på detta med pyssel... *skratt* Och kommer faktiskt alltid att vara det!! =) Så det så...=)