onsdag 15 april 2009

Cirkus Holmgren

Här hemma känns det som det... en cirkus!!! Har sprungit i över en timme mellan två sovrum då båda barnen har sån otrolig hosta så de hostar tills de kräks. Nu är pyjamasar och lakan bytta några varv och Oliver sover äntligen (men fortsätter hosta i sömnen =( ) Viktor hostar varannan sekund och har det riktigt riktigt jobbigt i luftrören =( Nu ligger han bredvid mig i soffan...

I Stockholm är det också kväll nu. Elliot har inte ätit något på hela dagen och nu ikväll när de äntligen tittat på provsvaren visade det sig att han hade 286 i CRP ( infektionsprov som ska vara under 10) så nu har de satt in ett bredare antibiotika. Ingen förstår riktigt var det kommer ifrån dock, för han har inte längre någon feber...?

Så, summeringen är väl att alla är ordentligt hängiga. Bara att hålla tummarna att det vänder snart!!!

Sov gott

3 kommentarer:

Elin sa...

Här kan man inte åka iväg så händer något hos er... Blir så orolig av att läsa att alla killar är sjuka igen. Väldigt skönt i varje fall att E fick hjälp så fort och bra. Det är ju helt lätt det där med tarmen. Hoppas han kryar på sig snabbt. Jobbigt att fylla 6... hihi.. Hoppas också att ni andra ska må bra - ni är fantastiska både du och Nils!! Kämpa på. Stooooor kram från lilla mig som är sååååå låååångt borta (men åtminstone i Sverige nu)

maria sa...

Men Helena... Behöver du hjälp? Jag gör vad som helst, bara att säga till!!!!! Vad kan jag göra??/maria

Johanna sa...

Kram. Tänker på er jämt!