torsdag 9 juli 2009

Nu är det kväll

En träff med Tomas och målarverkstad har vi hunnit med sen vi bloggades sist!

Tomas tyckte också att Elliot såg mycket piggare ut idag. Han sa också att eftersom Elliots CRP sjunkit så mycket sen igår visar det ju på att hans kropp svarar bra på antibiotikan och att det kan vara så att kroppen ändå klarar av att ta hand om denna infektion/varet på "egen hand". Vi får göra ett nytt ultraljud imorgon och se om det minskat eller ökat eller vad som hänt! Han sa också att man kunde se på röntgen att tarmarna nu är betydligt mindre utspända (som vi väl kanske förstått ändå eftersom magen är så fin nu) vilket var jättekul att höra!

Sedan har Elliot suttit och pysslat med målarverkstan i över 2 timmar. Sen tog all energi slut på två röda och nu handlar det nog bara om minuter innan han sover =)

Det har verkligen varit en bra dag, i sjukhusmått mätt!

Hemma på Tomtebo är det två lyckliga killar som fått vara lite med pappa och farfar och farmor ikväll!

Elliots kommentar var förresten bäst idag:

Jag (lite försiktigt eftersom jag inte ville att han skulle bli avundsjuk): Nu tror jag att pappa och Viktor skulle åka iväg och spela fotboll!!!

Elliot: Jaha... jaja... det är rätt åt dem!!!

*fniss* Verkligen inte det minsta avundsjuk! Rätt åt dem, det är vad det är =)

1 kommentar:

karin sa...

Hej på er alla kämpar både i Solna o på Tomtebo!!! Har nu suttit och uppdaterat mig om ALLT som hänt sen i söndags och det var ju inte lite det.....Blir både lessen och bekymrad över att läsa om det nya "krånglet" som Elliot måste gå igenom. Som om det inte räckte som det var.... Jag var då såå säker på att Elliot skulle hinna hem före oss, men så fick det alltså inte bli! Skönt iallafall att det ändå verkar gå åt rätt håll och ni är ju i goda händer! Må nu den där elaka varbölden fara åt pipsvängen så ni får komma hem och återförenas med varandra igen på Sjöfruvägen!
Kul kommentar om fotbollen och som det regnar just nu missar ni då inget finväder heller.
Massor med kramar till er alla och en extra kram till världens bästa Elliot !!!!! Karin