fredag 10 juli 2009

God morgon


Nu känns det verkligen som det har vänt. Elliot var ju mycket piggare igår och även idag vaknade han på ett strålande humör. Eftersom proverna nu ser så bra ut och det gör mindre ont på magen verkar det även som att kroppen nu tar hand om infektionen på egen hand, så då kanske vi slipper dränera ut det! Vore ju toppen! Nu klättrar han och rör sig mycket mer obehindrat, så nu håller vi tummarna att vi kan flytta till umeås sjukhus i början av nästa vecka! Killarna i umeå ska på utflykt till skeppsvik idag :)

2 kommentarer:

Morfar sa...

Åhh, va skönt att se att han är piggare, hoppas verkligen det håller i sig nu, vår älskade Elle är verkligen positiv, en riktig kämpe. Hoppas ni snart får komma tillbaka till Umstan snart.
Längtar jättemycke.
Bamsekramar till er alla fem.
Morfar o Karin

Anonym sa...

Hoppas innerligt att det räcker nu... Får man som läkare göra hur många tabbar som helst? Har förstått att ni gillar honom men?
Elliots stackars små tarmar behöver inte mer elände. Vill innerligt att ni snart ska få vara samlade alla i Tomtebo och bara få rå om varandra. Stora kramar Pia W med familj.