torsdag 14 maj 2009

♥ Tack ♥

Tack snälla för era kommentarer! Jag kände mig verkligen så ledsen igår, då känns det så skönt när det finns någon som förstår.... och idag känns det bättre igen.

Ibland är det bara så... energin tar slut... då orkar man inte vara lika positiv och tänka bort det negativa... då svämmar det bara över. Och då behövs det så lite...

Idag är det en ny dag. Härligt! Idag blir det en tia =)

Ha en fin dag

3 kommentarer:

Helan sa...

Hejhej.. så härligt att du känner dej bättre idag, såg att du inte var på topp igår, jag har en sån halv dag idag, vet inte varför, men så är de ju ibland. Min fina dag kommer väl imorrn då, får jag hoppas.

Hoppas du iaf får en underbar dag idag då.. kram på dej. helén.

maria sa...

*skratt* Är så glad att jag har inspirerat dig till det där med TIAN! BRA Helena!!!! Du vet att jag alltid finns här om du behöver mig... Du och jag har samma tänkt om det här med barn/föräldradagar/jobb och så så du vet att jag förstår vad du pratar om. Bra skrivet för övrigt!! Det är inte alltid lätt att få sina tankar på papper, men du är duktig på det...! Jätteduktig! /Maria

Helena sa...

Tack snälla vännen! Va glad jag blir och va gullig du är =) Japp, tänkte på dig i morse... idag SKA bli en tia =) Vet ju att vi tänker lika angående det här med barn och tid med dem. Blir så GLAD över din kommentar =)

KRAM vännen!!!