fredag 7 augusti 2009

Första inskolningsveckan avklarad!


Oliver dissar läragåvagnen... nu är det traktor och trehjuling som gäller *ler*

Nu har vi gjort första inskolningsveckan och det har faktiskt gått himla bra. Elliot fick ju möjligheten att få en lite längre och lugnare inskolning eftersom han varit borta ur barngrupp så länge och faktiskt inte har samma fysiska förutsättningar som de andra nu! Det har verkligen varit bra! Denna vecka var de bara tre killar och tre tjejer från hans förskoleklass som började . Ingen som Elliot kände sen innan, men han har lekt mycket särskilt med den ena killen. Nästa vecka kommer fler =)

Under tiden Elliot varit på inskolningen på fritids har Viktor fått vara med Pontus. Idag tog de med sig sina pappor och åkte och fiskade i Täfteå.
Massor med "nappar" hade de fått och två fiskar var hade de fått upp! Kul!

I kväll åkte pappan till Skeppsvik för middag på Herrgården med föräldrar, syskon och deras flickvänner. Vi stannade hemma eftersom Oliver inte klarar att sitta still mer än 30 sekunder och sannolikt skulle medföra att någon i sällskapet skulle få nån typ av stressreaktion... kanske röda utslag... *fniss* I stället tog vi cyklarna efter middagen och cyklade till kärleksviken för ett kvällsdopp! Underbart!!!! Alla badade och det var såååå härligt! Det var tre nöjda killar som somnade på ett kick och en trött mamma har nu sjunkit ner i soffan!

I morgon ska vi bära flyttkartonger och ojjj va kul det ska bli!

Inga kommentarer: