söndag 12 juli 2009

En så himla mysig dag...

Idag har vi bara varit på sjukhuset hela dagen! Det har varit en supermysig dag verkligen! Vi hade ju samlat på oss en massa pyssel från lekis inför helgen, så idag har det pysslats och ritats och grejats. Det slutgiltiga resultatet blev bland annat annat en borg till Turtles!


Vi fick också besök idag *skuttar* ! Tuvas mormor Annika och Olivers gudmors gudmor Li kom och hälsade på oss!!! Det var verkligen sååå mysigt att de kom och hälsade på oss *glad*!!!! Det blev lite pyssel och prat och lek med Turtles och bilar =) Sköterskan kikade in och var nog tvungen att försäkra sig om att det verkligen var turtles som ropade på hjälp, och inte Elliot *fniss*
Imorgon är det måndag igen, då får vi se hur det blir... om de tycker vi kan åka hem! Det tycker nog vi! Det kanske blir på tisdag... vi brukar ju åka hem på tisdagar =)
Nu blir det lite lek, sen ska vi ha myskväll och låtsas att det är lördag och äta massor med godis som vi fått idag =) Härligt!!!

3 kommentarer:

Anonym sa...

Vad kul att ni oxå haft en bra dag. Ja måndag imorgon, gäller alla tunnar att de oxå tycker ni kan åka hem. Vi längtar efter er!!!!!

Anonym sa...

Hej hej! Vad roligt att ni har haft besök idag. Det lät som om "tanterna" tyckte det var riktigt roligt att leka med Turtles! Då vet vi vad vi ska ge mormor och gudmormor till nästa födelsedag! :) /Pia & Tuva

Anonym sa...

Det var såå roligt att hälsa på er o se att Elliot var så pigg!!!!
Hoppas ni får åka till Umeå på tisdag o att vi kan ses där nästa gång o leka med TURTELS!
Kram/Li