fredag 26 juni 2009

Nu är det bestämt

På måndag åker Elliot ner till Stockholm för att få sin stomi tillbaka. Detta funkar verkligen inte! -2kg sen i måndags igen... och samma onda som förut! Nu är det verkligen NOG!!!!

5 kommentarer:

Anonym sa...

OK, jag höll tummarna förra gången men nu håller jag även TÅRNA på att det funkar denna gång! Det bara MÅSTE bli bättre nu! Kram på er allihopa! /Pia, Mattias och Tuva

SMÅKILLARNA sa...

Åh herregud TVÅ KILO SEDAN I MÅNDAGS?!?!?!?! Fy fasen alltså... Jag kan ta över hans viktnedgång så han slipper den...!!/maria

karin sa...

Fylls förståss av kluvna känslor när jag läser........MEN som vi sagt förut; det allra viktigaste är ju att Elliot får må bra och får tillbaka sina krafter och sitt "vanliga" liv igen.
Bamsekramar till er alla / karin

Anonym sa...

Vad skönt för er att det har tagits ett beslut! Hoppas innerligt att Elliot får tillbaka krafter och ork för allt mysigt man kan göra nu på sommaren..
Håller hårt i tummarna..
Kram Pia i Ö-vik

Johanna sa...

Ja, vad ska man säga? När t.o.m. jag, som utomstående, känner att nu får det vara nog, nu orkar jag inte mer - hur känner då ni?? Kram på er! Hoppas det går smidigt och att han får tillbaka krafterna snabbt!