onsdag 3 juni 2009

Anledningen till att det gick så snabbt...

... var att Elliot trots allt inte fick någon ny påse. Anledningen till det var att de upptäckte ett fel när de öppnat upp buken på honom. Tarmen var vriden i en "knix" (som jag förstod det fastsydd så) och därför har det inte kunnat passera som det ska och det är därför han haft så ont ( antagligen som ett tarmvred... vilket skulle förklara varför han fått sånna smärtor när han ätit). Läkaren trodde att det var förklaringen till varför det inte fungerat och såg därför ingen anledning till att lägga upp en stomi då funktionen i övrigt ändå såg bra ut.

Detta är det jag vet nu, har bara pratat med Nils ett par minuter efter han pratat med läkaren. Nu är de på uppvakningen och beräknas komma tillbaka till avdelningen vid 18 tiden. Uppdaterar då!

2 kommentarer:

Mara sa...

Vilken klantig kirurg....heheh! SKÖNT att höra dock att det "bara" var ett knix, det har man ju vart med om förr...En bamse kram till dig Elliot (min lilla Elliot! :-), till dina fina syskon och dina alltid så starka och positiva föräldrar!!

Jenny sa...

Men herregud! Att man inte kunnat se det på nån röntgen, stackars stackars lille Elliot som fått lida så i onödan :-( Hoppas verkligen att det var detta som ställde till det så att det fungerar bra den här gången. Bara han inte blir jättebesviken nu när han inte får tillbaka sin påse som han räknat med. Håller tummarna att han mår bra nu när han vaknar till. Kram till er alla!