fredag 17 april 2009

Stuiebesök på operation

Idag har den pedagogiska personalen på ALBH ordnat så Elliot fått göra ett studiebesök på operation... för att se hur det ser ut och vad de gör medan man sover! Såååå himla bra! I vanliga fall kommer bara Elliot in i ett rum fyllt med grönklädda människor, får se massa otäcka apparater och förväntas sedan vara lugn och andas i en stor mask för att somna. Idag fick han i lugn och ro titta hur det såg ut och vad de gjorde där inne! Underbart! Konstateras kunde iallafall att operation inte är otäckt när man inte själv måste opereras =) Alltid nåt!

I övrigt verkar det ha varit en ganska lugn dag i Stockholm. Elliot är pigg, men lite trött. Eftersom han knappt ätit alls på 10 dagar ska han få TPN under helgen ( näringsdropp istället för sockerdropp). Det känns toppen! CRP hade sjunkit igen och är nu nere på 128!

Här hemma fick en överlycklig Viktor följa med Peter hem idag när han slutade jobbet vid lunch och sen kommer de tillbaka och så äter vi middag tillsammans allihopa när mormorn slutat jobba =) Mysigt!

2 kommentarer:

maria sa...

Åh vad skönt att höra om Elliot OCH att Viktor har det bra OCH du Helena! Vill du komma hit något i helgen om killarna mår okej? Vore trevligt!/Maria

Anonym sa...

Hej och hå! Ni kör på i 100 som vanligt ser jag...
Försökte lägga in en kommentar efer alla födelsedagar när jag trodde att det mesta var ok, men läset nu till min förskräckelse att ni har haft ett jättetufft "Påsklov". Många, många styrkekramar från oss i Ö-vik. Och försenade gratulationer till era tuffa grabbar.
Pia & Richard