tisdag 7 april 2009

En hektisk dag

Idag har det varit fullt upp hela dagen! Med undantag av en mysig lunch tillsammans med mormor så har vi inte varit hemma många sekunder idag.

Kort summering:
Vakna, frukost, lämna barnen på förskolan, promenad till barnens hus, handla födelsedagspresenter till Viktor, till Strömpilen och handlade fler presenter, hem och ge Oliver välling i hallen, gick till Tomtebogård och hämtade Elliot på förskolan, gick hem och sövde Oliver, lunch men mormorn, sövde Oliver igen eftersom han vaknade för tidigt, mellis till Elliot, gick och hämtade Viktor, storhandlade på maxi, gav oliver mat och sövde honom samtidigt som middagen stod på spisen, åt middag, bakade muffins till kalaset, nils kom hem och åt, hade familjeråd om barnkalaset (många viktiga beslut fattades), lägga barn, slå in paket, skriva ansökningspapper till förskolan... och nu sjönk vi äntligen ner i soffan... sååå trött!!!

Idag har varit en rätt så bra dag... men riktigt bra blev den först när vi hämtade posten och Elliot fick se det här.... Casper och Lucas underbart gulliga mormor och morfar hade skickat små påskpaket till pojkarna!!!! Huuuur gulligt som helst! Vi blev så innerligt glada!!!


Imorgon smäller det! Viktor blir fyra år! Han lär ligga vaken från 03.15 och vänta på att vi ska komma med paketen *fniss*

1 kommentar:

maria sa...

Åh vad kul att ni fått paketen nu! =) Men du kunde inte ha klämt in lite lite till på din dag igår eller? Tycker att du hade det lite väl lugnt faktiskt! Du vi tar med ett litet paket idag och så får han ett större på kalaset, eller ska vi ta med båda till honom idag? Vad tycker du?/Maria