tisdag 24 mars 2009

Vi ser det snöar!!!

Idag kom vinter tillbaka till Stockholm (... eller i alla fall till Solna ;) )Det började toksnöa några minuter efter vi gått in och oliver fick ligga kvar ute i vagnen och sova i snövädret!Härligt!!! Han sov hur gott som helst, när han ÄNTLIGEN fick sova UTE (som han är van vid!).

Dagen har vi till största delen spenderat på... just det... lekterapin. Elliot har pysslat och Viktor... har sprungit omkring om en virvelvind och troligen gjort ALLT som går att göra där!!! Viktor har verkligen det toppen här och vill aldrig åka hem! Frukosten är godare i Stockholm, bilarna är häftigare, bussarna går snabbare, det finns huuuur mycket leksaker som helst, man får se slott och leka i sagovärldar, sova i samma rum som mamma och lillebror, springa tävlingar i korridorerna... plus att han blir flitigt matad med choklad av några greker som bor med oss på föräldravåningen! Vad mer kan man önska sig??? *fniss*

Elliots mage var rätt uppblåst ikväll, men han verkar ändå må bra och va på g... så vi håller tummarna att det kommer ut lite mer under natten.

Nu börjar vi vilja hem... Efter 2 veckor på sjukhus kan vi konstatera att bäddsoffor bara är bekväma om man sover i dem en natt (om ens det) *ler* Vi börjar se ut som vi är 100 år... minst ;)

3 kommentarer:

Anonym sa...

Härligt att höra!! Hoppas att det "luftas" mycket i natt. Jag förstår att Viktor trivs. P brukar vilja se bilderna på alla äventyr på bloggen och avundsjukt undra när det är vår tur att åka till sjukhuset.
Själv är jag väldigt intresserad av att komma i kontakt med "grekerna". De kanske skulle vilja komma hit och mata mig med choklad... Ni kan väl fråga i alla fall.

Ha det så bra. Hoppas att det blir hemresa snart med Tre pigga prinsar

Kramar Cecilia

Anonym sa...

Nä, jag TROR inte på er om de där 100 åren! Men ni gör det grymt bra - snart är ni hemma igen vännen!! =)

Anonym sa...

Och vi längtar efter er hur mycket som helst, så för oss får ni gärna komma hem snart!
Saga vill förresten bjuda Elliot och Viktor på melodifestivaldisco med massor av popcorn...