onsdag 27 maj 2009

Positivt överraskad


Det är roligt att bli positivt överraskad nån gång :)
Nu var läkaren precis in och sa att hon tyckte det såg ut som att Elliot behövde mer vätska igen ( sånt som vi brukar behöva slåss för tills vi blir blå) så nu får han ännu en uppvätskning tillsammans med näringsdropp. Och så fortsätter de ta prover var 4e timme. CRP ligger nu på 198 och han låg bra i salter. Men han har så ont så ont vår kille vän :( men han kämpar tappert och säger 'ganska bra' när någon frågar hur han mår... Fast han har HUR ont som helst :( Nu får det fasen vända!!!
Uppdatering 20.30
Nu har Elliot somnat för natten efter en extremt jobbig dag. Han har knappt varit "vaken" på hela dagen. Bara haft så enormt ont och kämpat med att hantera det. Det har kommit huuur mycket som helst, men magen är ändå jättestor och tarmarna, som sagt, hårda och gör riktigt ont. Han får lite smärtlindring men det är ju svårt att hitta något bra som hjälper när man har ont i tarmarna. Läkarna och sköterskorna har dock varit helt fantastiska och gett honom toppenbra hjälp. Verkligen! 10 poäng till Barn 2 idag! Men Elliot är ju den som är mest fantastisk, som vanligt, som kämpar tappert. Idag på röntgen sa han: Du kan gå dit bak mamma, jag klarar det här själv! Sen låg han där när alla apparater mullrade och slamrade .. helt ensam!
Vi är verkligen sååå tacksamma för all fantastisk hjälp vi fått idag, både med de andra barnen och med trädgården och alla era kommentarer. De värmer verkligen! Nu ska vi försöka sova...

5 kommentarer:

Johanna sa...

Skickar tusen kramar till er. Stackars, stackars, Elliot. Så himla orättvist att han måste må så här. Hoppas han slipper ha ont i morgon! Kram igen.

karin sa...

Hoppas nu att Elliot får sova riktigt riktigt gott inatt efter denna kämpiga dag. Man blir tårögd av att läsa hur tapper, tålig och modig han är eran stora prins.......men så har han ju som tur är också de mest fantastiska föräldrar man nånsin kan önska sig! Skönt att höra att ni fått bra hjälp på sjukhuset, känns tryggt. Nu hoppas jag att ni alla får er välbehövliga sömn och så håller vi tummarna att allt är så mycket bättre för E i morgon .
Gonattkramar från karin

Anonym sa...

Blev så orolig när jag såg status på FB och inte visste något, men sen kom jag på att jag ju kunde gå in här och kolla...

Fy fy fy vad tråkigt! Jag lider med både er och stackars Elliot såklart!! Det är bara orättvist att vissa får vara med om så mycket... Men ni är fantastiskt starka allihopa. Kramas mycket.

Massa varma tankar //Inger och M och H

Maria Söderlund sa...

Tänker på er! Tycker att det räcker med elände nu.

Sandra Åhrén sa...

Ååå vad tråkigheter! Krama om Elliot med en jätte kram från mig. Lider med honom verkligen..
Nu håller jag verkligen tummarna att han ska må bättre imorgon!

Tänker på er!

Kramar/Sandra Å