söndag 9 november 2008

Fars dag idag!

Idag är det alla pappors dag så i morse fick pappa paket av oss. Vi funderade LÄNGE på vilken sång man sjunger när någon fyller farsdag, men vi kom inte på nån bra. Pappa fick en verktygslåda och ett fint glas av oss. Då blev han glad!

Sen kom farfar med sin stora dammsugare och stora såg. Farfar har många verktyg som är mycket större än de som alla andra har!!! Det är häftigt. Vi fick hjälpa till lite också. De blev nog glada att vi hjälpte dem så mycket! Viktor hade sitt snickarbälte och jag hade mina sommarskor. Det var perfekt!!! Sen har pappa snickrat hela dagen. Det blev ett golv som man kan på! Och nu är det KLART!!!! Duktiga pappa!!!


Vi fick farsdagsfika också. Fast bara med våran pappa. Morfar är i fjällen och farfar och farmor var sjuka. Det var synd. Men vi bakade en tårta ändå... Den blev jättegod!





Sen gjorde vi ett nytt spel (men vi har inte gjort reglerna än så vi vet inte vad man ska göra riktigt... men vi har spelat det hela kvällen och då vinner båda, för man får göra som man vill) och sen badade vi, alla brorsor samtidigt! Det var jättekul. Oliver har varit vaken och lekt med oss hela dan. Det är kul! Snart kanske vi kan lära honom cykla ;)


När ni kommer hem till oss nästa gång ska ni få prova vårt nya spel!!!

1 kommentar:

Anonym sa...

Vilka fina prinsar det finns på Sjöfruvägen. 4 st och en söt prinsessa!!
Härlsning från den hesa farmor´n