fredag 28 november 2008

Den som väntar på nåt gott...

..väntar ofta för länge!!!

Idag har vi väntat och väntat och väntat... på en massa olika saker! Vi har iallafall bytt avdelning idag ( eftersom vi legat på en spädbarnsavdelning då den andra avdelningen varit stängd pga magsjuka), Elliot har fått tagit bort katetern och EDAn och nu håller narkosen precis på försöka sätta en ny infart på Elliot. Hans kärl är så ärriga så det är stört omöjligt att sätta en nål, men nu har han fått lite lugnande och så ska barnnarkosen göra ett försök.

Elliot är hur pigg som helst idag och säger sig inte alls ha ont, han är överlycklig över att ha fått ta bort katetern (vilket har varit det värsta av allt sen operationen). Nu har han fått på sig vanliga kläder och när han är färdig med allt stickande ska vi sticka *hihi* ner på lekterapin ( som egentligen är stängt men har lovat att hålla lite smygöppet för Elliot fram till halv fyra ).

Oliver har vi proppat full av alvedon så han har lyckats få i sig lite mat nu i alla fall och har varit vaken typ 15 minuter utan att skrika... så det är ju alltid nåt!

Ikväll ska vi ha lite fredagsmys i sjukhusversion ;).

Kram

2 kommentarer:

Anonym sa...

Det känns så himla roligt att Elle är så igång redan.
Hoppas ni får en mysig fredagskväll trots allt som händer runt er.

Kram kram

Morfar o Karin

Anonym sa...

Har följt era äventyr här hemifrån... ja, det är ju inte bara EN grej som händer. Oliver kanske tänkte att det var lika bra att passa på att vara sjuk när ni liks är på sjukhus; det var ju smart tänkt av honom!? Nämen allvarligt, så måste det vara tufft som tusan. Att "bo på sjukhus" är ju en lite speciell värld som det är.. Elliot är som många redan sagt en riktig liten kämpe - och ni med!! Men som tur är har man ju någon konstig förmåga att bli så stark som situationen kräver. Men jag kan tänka mig att tröttheten pockar på å det grövsta. Hoppas att ni får en så mysig fredagkväll som det bara går. Vi tänker på er!!!
Inger, Mattias och Halvar.