tisdag 25 november 2008

Nu har vi pratat med dr Tomas...


... Och Elliot har sin stomi kvar! Tyvärr gick nåt snett när de skulle sätta in en kateter så de råkade sticka hål i hans tarm :( Så nu har de sytt ihop hålet igen bara... Det enda positiva var väl att tarmen ser fin och ok ut, så det ska inte vara nåt problem att lägga ner stomin sen... Men nu måste tarmen läka i 6-8 veckor innan de kan röntga och se om den läkt som den ska... Nu har Elliot precis kommit till uppvaket så det lär ta några timmar innan han vaknar... Trist att han opererats i onödan, Men nu är det som det är...Och vi får Hoppas att han piggar på sig fort och inte får allt för mycket problem av att de varit inne i magen och grejat! De hade som tur är aldrig lossat stomin utan bara öppnat i ärret på magen! Så... Så är läget! Nu är Viktor och oliver och leker på lekterapin och har hur kul som helst i alla fall :)

10 kommentarer:

Anonym sa...

Men vad trist!! Synd att de inte kunde fixa det. :( Krama honom fran oss.

Hoppas ni fick en mysig dag i stan i allafall?

Kram Pia & Tuva

Anonym sa...

Men vad snopet! Positivt att det såg fint ut iaf - då kan de säkert fixa det nästa gång! Hoppas Elliot inte kommer må dåligt, utan piggna till snabbt och vilja leka! När kommer ni hem?

Förresten, vad fick han för present?

Anonym sa...

Men OJ.. vilket antiklimax.. men så kan det gå. Detta blev alltså genrepet och så får vi tänka att det blir toppen toppen på den verkliga premiären!!

Massa kramar från Inger, Mattias och Halvar

Anonym sa...

Det var ju verkligen tråkigt. Tur ändå att de inte hade hunnit ta bort stomin...Hoppas att vår guldkille ska må någotsånär efter operationen och att ni får komma hem snart!
PUSS O KRAM
Farmor

Josh & Neo sa...

Vad skönt att det såg bra ut, men typiskt att det inte blev någon "riktig" operation nu. Fast då var det nog inte meningen att det skulle bli nu..
Hälsa Elliot att jag kommer hem snaaaart och då vill jag leka :).

Stor kram till er alla

Anonym sa...

Nu har vi också hittat hit till er fina blogg :-) Har tänkt på er så mycket idag och undrat hur det gått. Verkligen synd att det blev som det blev men ändå väldigt positivt att det såg bra ut där inne då vet ni ju det till nästa gång. Hoppas att Elliot mår bra nu efteråt så att ni får komma hem snabbt. Agnes skickar en bamsekram till både Elliot och Viktor.

Anonym sa...

Hur mår vår lilla kämpe ikväll
Har han vaknat till eller har narkosen gjort honom jättetrött, längtar efter er.

Kram Morfar

Anonym sa...

Men oj vad snopet! Hoppas Elliot får må bra nu och att såret läker snabbt och bra.

Kramiz på er alla!
/Susanne

Anonym sa...

Hej kompis! Hoppas du piggnar till snabbt och snart kommer hem igen... Vi vill träffa er och leka nån dag =)...
Kram Arwid och gänget

Anonym sa...

Oj, vad duktig han är eran PRINS. Hoppas han mår bra och att allt går bra framöver. Jag tänker på er.

Många kramar Maritha med fam.

Krama era Guld Klimpar från mig!