onsdag 26 november 2008

Summering av dagen


När man är på ett stort sjukhus vore det ju synd att bara utnyttja EN del av det. Så vi har spenderat kvällen på akuten med Oliver då han har så hög feber och har gallskrikit oavbrutet i ett dygn. Men undersökningarna visade att det bara är ett vanligt virus, så nu är vi tillbaka på vårt rum igen. Elliots dag började ju lite svajigt men han kom igen starkt och har både ätit och varit uppe på benen en hel del idag. Även Tomas höll med om att Elliot ALDRIG varit så pigg efter en operation som nu :) så nu håller vi tummarna att det håller i sig... Och att lille O slipper sin feber! Sov gott!

3 kommentarer:

Anonym sa...

Jaa, va ska man säga, ni är då helt otroliga, hoppas att lille O blir piggare och det var SÅ bra att höra det positiva om Elliot, det känns otroligt skönt. Man tänker också på allt som Viktor betyder för er alla, vilken tillgång, en riktig solstråle.
Hoppas ni får sova gott.

Jättekramar

Morfar o Karin

Anonym sa...

Roligt att höra att Elliot är på benen redan och mår ganska bra, vilken kämpe han är!!! Men stackars lille Oliver som inte är pigg, hoppas verkligen att han snart blir bättre. Är som sagt tur att Viktor är pigg och kan höja stämningen, den lille spjuvern, det är nog bra för alla i familjen. Hoppas ni får sova i natt.
Kram på er!

Anonym sa...

Jag säger också "jaa, vad ska man säga"... Jag hoppas verkligen lille Oliver kryar på sig! Ni får verkligen vara med om ALLT! Håller med föregående inlägg att det verligen är tur att ni har solstrålen Viktor som hjälper till att hålla upp humöret. Skönt att Elliot mår så pass bra som han gör, hoppas att ni allihopa får sova gott inatt.
Stor kram på er!
/ Susanne