måndag 22 juni 2009

Nu åker vi hem


Nu är vi utskrivna och åker hem. Så nu håller vi tummarna att detta verkligen var SISTA Bakslaget! Verkligen! Ha en härlig dag i solen, det ska vi :)

6 kommentarer:

karin sa...

Va härligt att Elliot får komma hem idag "på riktigt"!!!
Han ser då så glad o nöjd ut.........
Önskar nu bara att ni får ha det mysigt,lugnt och skööönt hela familjen hela hela sommaren.
Kram Karin

Anonym sa...

Så underbart hääärligt!!! Håller alla tummar jag har att det funkar nu :) Massor med kramar Susanne

farmor sa...

Oh vad glad jag blir. Hoppas, hoppas nu att Elliot återhämtar sig så att han får ork att njuta av sommaren och likaså ni underbara föräldrar. Ni är nog gjorda av det allra bästa virket! TUSEN KRAMAR från farmor

SMÅKILLARNA sa...

Jo men detta är sista bakslaget bestämmer jag! Casper bestämde idag att han vill bjuda Elliot och Viktor på Blixten-party någon dag! Nu har vi ju semester så vi kan väl bestämma en dag? =) /Maria

Johanna sa...

Vad skönt att höra! Jag ringer och ringer till er, men det är helt hopplöst att få svar. Hör av er när ni har möjlighet, jag vill höra lite närmare hur ni har det! Kram på er! (Vi vill gärna ses snart om ni har möjlighet. Eventuellt får vi vår nya bil som vi kanske köper imorgon, på fredag, så då blir vi ju lite friare...)

Ena sa...

Jaa vad härligt att höra, nu är det faktiskt dags att ni får vara hemma lite tillsammans! Om några veckor kommer ju en Umetjej från Skåne upp och då vill hon faktiskt träffa alla sötisar.

Puss på er alla tappra!