torsdag 12 mars 2009

Summering av dagen...


Nu är Elliot tillbaka på avdelningen och mår efter omständigheterna otroligt bra! Har vaknat och är enormt fascinerad över att inte ha nån påse, och har varit ok med alla möjliga undersökningar. En riktig liten hjälte är han vår lille E :)Verkar inte ha ont ALLS än så länge så då verkar ju EDAn fungera också :) Nu är det bara och vänta och se, för den stora frågan är ju ändå om det kommer fungera eller inte! Hoppas ni inte är trötta i tummarna, för nu behöver vi dem mer än någonsin! Men just nu är vi bara sååå lättade och glada över att operationen gått bra! Känns toppen! Stor kram till er alla från oss

7 kommentarer:

Anonym sa...

Ja vi fortsätter med alla tummarna.
Behöver snart amputera nya tummar, dom är inte snygga nu efter den här dagen.Jaa! Elliot är en RIKTIG HJÄLTE, han har SÅ MYCKE KRAFT så man inte fattar. Vi är så glada att denna dagen verkar gått bra.
Jättekramar från oss

Anonym sa...

Vi håller tumarna så att de skiftar i lila!!!
Det gör Tingeling figuren också. Hon börjar nästan få
syrebrist nu:)

/ Cecilia, Niklas, Alva & Pontus

Anonym sa...

Vi tycker att ni är riktiga hjältar allihopa men så klart Elliot är ju så superduktig att det finns inte. Stora varma Lycka Tillkramar!
Gertrud o Anders

Anonym sa...

Jag blir ALDRIG ALDRIG AAAAALDRIG TRÖTT av att hålla tummarna för er - ALDRIG!!!/Maria

Anonym sa...

Så många tummar som hålls nu för vår lille Elliot har nog aldrig hållits förut. Han är bara världsbäst och duktigast. ( Ni andra också..) Tänk vad han har varit med om mycket..Vi hoppas såå att allt går lika bra fortsättningsvis. Hoppas också att ni alla får sova gott.Det blir spännande att höra hur morgondagen blir. Godnatt! STORA HOLMGRENKRAMAR från farfar och farmor

Anonym sa...

Här fortsätter vi också att hålla tummarna! Vad skönt att det gått så bra hittills, han är verkligen en riktig liten kämpe Elliot!
Kramar från Jenny m fam

Anonym sa...

Vad skönt att höra att allt går så bra hittills! Hoppas även natten varit ok! Såklart fortsätter vi hålla både tummar och tår för er och framförallt för Elliot! Den här gången ska det gå - jag känner det på mig!